Поръчай на 0888234511 или на имейлВодна Мъгла за дезинфекция срещу Covid-19

Водна Мъгла срещу Covid-19Системите за водна мъгла могат да се използват за дезинфекция.

Предвид текущата извънредна ситуация, ние от Водна мъгла можем да предложим системи за разпръскване на дезинфектант за борба срещу Covid-19, които да се изградят лесно и самостоятелно от всеки (без да Ви е нужен опит), обособявайки някакво пространство като „дезинфекционна кабина“ /„дезинфекционен тунел“ според условията, с които разполагате.

Предлагаме всички компоненти на бройка, както и готови, като цените им са публично обявени на сайта ни. При интерес, можете да ни пишете на имейл info(ет)vodna-mygla.com, описвайки параметрите и нуждите си, а ние ще Ви изготвим оферта спрямо спецификациите на дезинфекциращото помещение и натовареност..

 

            

 

Дюзите за струйно пръскане да са разположени хоризонтално от двете страни на тунела, както и линия в средата. Те ще служат за обливане с дезинфектант на хора, като пулверизират дезинфектанта на „мъгла“. Пулверизацията е много фина, като се дезинфектират хора, преминали през това съоръжение. Системата може да се използва за дезинфекция на поток от хора на обществени места, като: пазари, спирки, метростанции, болници и т.н., както и за дезинфекция на хора по входовете на заводи, офис сгради, жилищни блокове и т.н. Системата може да бъде монтирана както от Вас (частите са като лего и има упътвания и видеа в нашия сайт), така и от нас.

Една примерна дезинфекционна кабина (или тунел) би изглеждала така:

- резервоар

- помпа

- маркуч

- дюзи за водна мъгла

- фитинги (държачи за дюзите)

- крайна тапа

- L – части

- Т – части

..Неочавано и някак тъжно е предназначението на охлаждащите системи да се промени в битка против вирус, но е наложително. Ако досега сме се глезили с прохладата на водната мъгла в горещите дни, то днес имаме по-значим проблем - а именно, опазването на здравето и животът. Затова сме длъжни, всеки да направи каквото и както може, така че заедно да се справим.

Kъм миналогодишни клиенти: Можете да използвате системите си, закупени от нас през изминалите летни сезони, преспособявайки ги към дезинфекция на хора и помещения.

 

Поздрави, екипът на Водна мъгла.